ITBYGGARE – Sökmotoroptimering och Webbutveckling

okt 13

Välja webbyrå eller kommunikationsbyrå – hjälp med hemsida

Posted in Okategoriserade      Tagged , , Kommentarer inaktiverade för Välja webbyrå eller kommunikationsbyrå – hjälp med hemsida

Nu har det inträffat några gånger att vi försökt hjälpa kunder som är låsta i väldigt märkliga system som webbyråer och kommunikationsbyråer satt upp reglerna för. De låser ner systemen så att ägaren inte har tillgång till administratörs konto och vid varje liten förändring som ägaren vill göra så måste hen kontakta webbyrån till följd av att de skickar ut nya fakturor.

Detta är inte fair play, absolut vidrigt förfarande i våra ögon. Om ni har köpt en hemsida via en webbyrå så ska ägaren, det vill säga du som köpt hemsidan också kunna vara oberoende av webbyrå eller kommunikationsbyrå den dagen du kanske väljer att sköta hemsidan själv eller vill går över till en bättre och billigare webbyrå eller kommunikationsbyrå.

Vi på Itbyggare kan lova alla kunder som behöver hjälp med hemsida att inte låsa ner och tvinga er till nya fakturor vid små förändringar. Ni ska kunna ha möjligheten att kontakta oss, eller någon annan webbyrå ifall ni behöver göra justeringar utan att vara tvingade att jaga oss för viktiga uppgifter. Det är så här förtroende byggs upp. Att som företag bara tänka på sin egna profit och kanske ta ut gigantiska summor för justeringar som bara tar några minuter är rent ocker.

Undrar ni något om tekniska detaljer eller kanske får en feeling över att det här kan inte stämma, så kontakta en webbyrå som har expertisen att bedöma av läget.

ITbyggare en webbyrå i Göteborg som enbart kör fair play mot sina kunder.