ITBYGGARE – Sökmotoroptimering och Webbutveckling

okt 30

Skapa artikel för SEO

Posted in SEO      Tagged , , Kommentarer inaktiverade för Skapa artikel för SEO

Mynewsdesk gjorde sig kända på att företag kunde släppa pressreleaser & nyheter och journalister kunde hitta vad som försiggår i olika företag utan att behöva kontakta dem. Sidan blev ett nav för journalister och företag som kunde dela information mellan varandra. Genom det navet så såg Google potential och gav massa auktoritet till Mynewsdesk.

Det är dock ett dyrt sätt att optimera sin webbplats, men det finns massa alternativ till Mynewsdesk som jag ska posta i min nästa artikel.

Som företagare är det smart att se vilka webbplatser som ligger först på Google inom er niche. Kanske kan det vara så att det inte bara är konkurrenter i sökresultaten utan även oberoende webbplatser som möjligen kan publicera en artikel om er och/eller även publicera en backlink till er. För att nätverka på detta sättet kan vi rekommendera ett nytt verktyg vid namn ContactScraper – get leads and get backlinks in record time!

Se videon nedan hur effektivt du kan skapa backlinks.

SEO byrå grafisk webbdesign är ett exempel bland många SEO företag som arbetar med artiklar och har ett väldigt brett nätverk med mycket bra .se domäner där artiklarna kan postas. På itbyggare.se har vi skapat en tjänst för att skapa artiklar enligt er nischade bransch och kan därigenom använda det stora nätverket av domäner där vi kan matcha er artikel och backlink på bästa sätt för att ni ska kunna rankas bättre och sprida ert budskap.

Skapa artikel för SEO är dagens mest effektiva sätt att sökmotoroptimera!